Kiitokset tietoturvaseminaarin osallistujille 21.4.2016

Advance Muuttuvat tietoturvavaatimukset 2016-04-21
Kuvassa Benjamin Särkkä puhuu aiheena “Miksi kaikki on rikki, eikä mikään ole turvallista?”

Pidimme eilen yhteistyökumppaniemme kanssa tietoturvaseminaarin Arrow ECS Finlandin tiloissa Espoossa. Suuret kiitokset Benjamin Särkälle (Disobey.fi) ja Jaakko Lindgrenille (Dottir Law) vieraspuheenvuoroista ja vielä suuremmat kiitokset aktiiviselle yleisölle, jolle aihe oli selvästi kiinnostava.

EU:n tietosuoja-asetuksen ja kybertuvalain aiheuttamat muutospaineet organisaatioille sekä kyberrikollisuuden räjähdysmäinen kasvu aiheuttavat päänvaivaa yritysten päättäjille. Meidän tehtävämme on auttaa hahmottamaan kokonaisuutta ja mitoittaa oikeat ratkaisut oikeaan paikkaan.

Jatkamme saman aiheen parissa erinäisissä tilaisuuksissa pitkin kevättä. Seuraamalla sivujamme, löydät ajankohdat ja ilmoittautumisohjeet tuleviin tapahtumiin. Tervetuloa mukaan!

Löydät meidät LinkedInistä ja Twitteristä.

About Matias Löfman