EU:n tietosuoja-asetus tulee – oletko valmis?


GDPR koskettaa monia yritystoiminnan osa-alueita.

Tiesitkö, että EU:n tietosuoja-asetuksen eli EU GDPR:n (General Data Protection Regulation) velvoitteiden mukaan on toimittava 25.5.2018? Tämä vaatii yrityksiltä muutoksia niin tietojärjestelmissä, prosesseissa kuin myös kulttuurissa – ja nyt on aika toteuttaa tarvittavat uudistukset. Helpoiten tämä onnistuu löytämällä itselleen luotettava kumppaniverkosto, joka osaa johdattaa läpi haastavan GDPR-polun.

Miten toteuttaa voittava GDPR-strategia?

Yksin se ei onnistu. Päätimme IBM:n kumppaneina yhdistää voimamme, sillä huomasimme yritysten haasteen varautua GDPR:ään laaja-alaisesti. Siihen tarvitaan jokaisen yrityksen lähtökohdista suunniteltu selkeä strategia ja polku sekä näkemystä useasta osa-alueesta ja teknologiasta

Kampanja-sivultamme voitte ladata “General Data Protection Regulation – How it Works” e-kirjan, tutustua blogi-kirjoituksiin GDPR valmistautumisesta, sekä ilmoittautua mukaan asiakkaillemme tarkoitettuun GDPR workshopiin: http://fi.on-channel.com/acton/fs/blocks/showLandingPage/a/19201/p/p-0022/t/page/fm/0?sid=TV2:LfAZhxlB4

Tervetuloa mukaan!

About Matias Löfman