Tietoturva on elinehto – Timo Peltonen Houston Analyticsin blogissa

Yrityksen liiketoimintaan liittyvän kriittisen datan tietosuoja- ja tietoturvakysymykset ovat tänään ajankohtaisempia kuin koskaan. Tietojärjestelmiin kohdistuva laiton ja ilkivaltainen toiminta on saavuttanut jo sellaiset mittasuhteet, että monet perinteisemmät rikollisuuden muodot ovat jäämässä merkittävyydeltään kauas taakse. Esimerkiksi asiakas-, tuotekehitys-, tutkimus-, prosessikuvaus-, alihankinta- ja taloustietojen joutuminen vääriin käsiin voi aiheuttaa yritykselle merkittäviä taloudellisia vahinkoja. Lisäksi välilliset vahingot, kuten imago- ja mielikuvavaikutukset, voivat olla tuhoisia.

Lue koko kirjoitus Houston Analyticsin blogista: http://blogi.houston-analytics.com/blogi/tietoturva-on-elinehto

About Matias Löfman