Lounas ja iltapäivätilaisuus Helsingissä – Asiakkaiden kokemuksia ODA projekteista 21.3.2018

Lounas ja iltapäivätilaisuus – Asiakkaiden kokemuksia ODA projekteista

Hyvää palautetta osallistujilta saanut syksyn Oracle Database Appliance (ODA) tilaisuus saa jatkoa. Keskiviikon 21.3. iltapäivätapahtuma järjestetään tutussa paikassa Tapahtumatalo Huoneella Helsingissä Länsisatamassa.

Asiakaspuheenvuorot pitävät Sebastian Storholm Herrfors Oy Ab:stä ja Karri Lötjönen Lindström Oy:stä. He kertovat ODA:sta disaster recovery käytössä sekä osana ERP arkkitehtuuria. Puhujat kertovat, miten käyttöönotto sujui ja millaisia hyviä tai huonoja puolia käytön myötä on todettu.

Käyttäjien puheenvuorojen lisäksi mittavan kokemuksen Oracle projekteista omaavan Advance IT Solutions Oy:n Pasi Parkkonen ja Oraclen tekninen asiantuntija Jussi Tepponen kertovat kokemuksiaan laitteista.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajallinen määrä, ilmoittaudu heti mukaan.
 
 

Esityslista:

 
12:00 – 12:30 Lounas

12:30 – 12:40 Tilaisuuden avaus, mistä ODA:ssa on kysymys – Pasi Nuppunen, Oracle

12:40 – 13:05 Asiakaspuheenvuoro – Oracle Database Appliance arkkitehtuuri globaalin ERP-uusintaprojektin tukena – Karri Lötjönen, Lindström Oy

13:05 – 13:20 Tauko

13:20 – 13:45 Asiakaspuheenvuoro – Oracle Database Appliance Disaster Recovery käytössä – Vikasietoinen Oracle SE-ympäristö kahdella ODA-koneella – Sebastian Storholm, Herrfors Oy Ab

13:45 – 14:10 Kokemuksia Oracle ajoalustoista; mihin ODA sopii? – Pasi Parkkonen, Advance IT Solutions Oy

14:10 – 14:25 Tauko

14:25 – 14:40 Mitä uutta ODA mahdollistaa tietokantojen ja sovellusten ajoalustana – Jussi Tepponen, Oracle

14:40 – 14:45 Uusi Right-to-Use malli, ODA:n hankinta omaan konesaliin kk-maksullisena palveluna – Pasi Nuppunen, Oracle

14:45 – 15:00 Loppukeskustelu

 

Puhujat:

Karri Lötjönen
Karri Lötjönen
Lindström Oy

Karrilla on 10 vuoden kokemus Lindströmillä Oraclesta ja sen päällä toimivan ERP-järjestelmän kehittämisestä sekä muista IT-tehtävistä. Karri on ollut mukana ODA–projektissa 2014, ja työskentelee nyt globaalissa ERP–uusintaprojektissa, jossa tietokannat on toteutettu ODA–palvelimilla.

Sebastian Storholm

Sebastian Storholm
Herrfors Oy Ab

Sebastianilla on 12 vuoden kokemus erilaisista IT-tehtävistä, ja toimii tällä hetkellä IT-infrastuktuuripäällikkönä Katternö Group:iin kuuluvassa Herrfors Oy Ab:ssa. Sebastian vastaa Katternö Groupin IT-infrastruktuurista, ja oli projektipäällikkönä Katternö Groupin ODA käyttöönoton yhteydessä vuonna 2017.

Pasi Parkkonen

Pasi Parkkonen
Advance IT Solutions Oy

Pasilla on 22 vuoden kokemus Oracle tietokannoista. Hän toimii COO:n roolissa Advancella ja vastaa palveluiden kehittämisestä. Pasin erikoisosaamiseen kuuluu tietokantojen ajoympäristöjen suunnittelu ja niiden järkevä lisensointi.

Jussi Tepponen

Jussi Tepponen
Oracle

Jussilla on viittä vaille 20 vuoden kokemus Oraclen hardwaresta. Hän toimii Oraclella systemsin teknisenä asiantuntijana. Jussi on toiminut IT-alalla 25 vuotta teknisissä tehtävissä.

Pasi Nuppunen

Pasi Nuppunen
Oracle

Pasilla on yli 6 vuoden Oracle kokemus. Aiemmin hän vastasi Oraclella erityisesti tietokantalisensseistä, mutta kesästä alkaen hän on hoitanut ODA myyntiä Suomeen ja Ruotsiin. Pasi on toiminut IT-alalla 20 vuotta sekä kaupallisissa että teknisissä tehtävissä.

About Matias Löfman