Maksuton webinaari 19.1.2021 klo 09:00-10:00: Modernit tavat hallita Oracle-infrastruktuuria pilvessä

Asiakkaamme Viessmann Refrigerator Systemsin IT-johtaja Börje Uimonen kertoo tiistaina 19.1.2021 klo 09:00-10:00 pidettävässä maksuttomassa webinaarissamme kokemuksistaan Lean ERP:n siirrosta Oracle Cloud Infrastructuren päälle. Viessmann on yksi Euroopan johtavia kaupallisten kylmäratkaisujen valmistajia, joka tunnetaan ympäristö-, käyttäjä- ja huoltoystävällisistä kokonaisratkaisuistaan.

Viessmannin puheenvuoron lisäksi Advancen asiantuntija Viljo Hakala esittelee moderneja tapoja hallita Oracle-infrastruktuuria pilvessä. Matias Löfman käy läpi eri asiakastoteutuksien kustannusrakenteita niin alustan, palveluiden kuin toteutuksienkin osalta.

Ilmoittaudu täältä: Ilmoittaudu mukaan!

About Matias Löfman