Tietojärjestelmien turvaaminen tietoturvauhilta

Tietoturvasta huolehtiminen on noussut yhdeksi tärkeimmistä asioista yrityksille. Tietomurrot ovat jo arkipäivää ja niitä vastaan tulee suojautua oikealla tavalla. Tietoturva mielletään usein verkon, sähköpostin ja muiden palvelujen turvaamiseksi. Valitettavan usein unohdetaan yritysten tärkeimmän asian, järjestelmien datan suojaaminen tiedon alkulähteillä, eli tietokannassa.

EU:n lakimuutokset ja uudet asetukset pakottavat organisaatiot huolehtimaan paremmin datastaan. Tarjoamme tehokkaat välineet sekä kohdennetun ja asiantuntevan palvelun kriittisten tietokantojenne turvaksi joilla tulevat vaatimukset täyttyvät. Järjestelmät tuottavat automaattisesti myös nk. Compliance raportoinnin.

Selvitämme tilanteenne, implementoimme tarvittavat ratkaisut ja ylläpidämme niitä. Halutessanne operoimme ratkaisua puolestanne, jolloin myös Separation of Duties – vaatimus täyttyy.

Protect the data, forget the perimeter

Kris McConkey, Partner, PwC

Lataa Advancen tietokantojen tietoturvaopas!

Oppaassa käsitellään tietoturvaa tietokantojen näkökulmasta ja annetaan vinkkejä miten rakentaa ja ylläpitää tietokantaympäristöjä hyvien  tietoturvakäytäntöjen mukaisesti.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin 25.5.2021!

Hyödynnä SQL Server investoinnit ottamalla mukana tulevat tietoturvatyökalut käyttöön. Webinaarissa käsitellään SQL Serverin tietoturvaominaisuuksia. Advancen asiantuntija Petri Ikonen kertoo mitä työkalut ovat, mitä hyötyä näistä on ja kuinka ne voidaan ottaa käyttöön. Samassa käydään läpi vikasietoisuutta parantavia ominaisuuksia ja miten ne voidaan ottaa käyttöön.

Tietoturva on laaja kokonaisuus ja lähtee aina ihmisestä. Menetelmämme suojata data tiedon alkulähteillä tarkoittaa, että voimme minimoida tietoon kohdistuvat uhat. Muun muassa työntekijöiden henkilö- ja palkkatiedot, asiakastiedot, maksujärjestelmien kautta kulkevat pankki- ja luottokorttitiedot ja potilastiedot ovat sensitiividataa ja ne pitää suojata sekä ulkopuolisilta, että sisäisiltä uhkatekijöiltä. Yhtälailla tuote- ja tuotantotiedot ovat monen yrityksen elinehto. Tietojärjestelmien ja datan suojaaminen on toteutettavissa kaiken kokoisiin organisaatioihin.


Jätä yhteydenottopyyntö

    Nimesi

    Sähköpostiosoitteesi

    Aihe

    Viesti

    Captcha captcha