Tietojärjestelmien turvaaminen tietoturvauhilta

Tietoturvasta huolehtiminen on noussut yhdeksi tärkeimmistä asioista yrityksille. Tietomurrot ovat jo arkipäivää ja niitä vastaan tulee suojautua oikealla tavalla. Tietoturva mielletään usein verkon, sähköpostin ja muiden palvelujen turvaamiseksi. Valitettavan usein unohdetaan yritysten tärkeimmän asian, järjestelmien datan suojaaminen tiedon alkulähteillä, eli tietokannassa.

EU:n lakimuutokset ja uudet asetukset pakottavat organisaatiot huolehtimaan paremmin datastaan. Tarjoamme tehokkaat välineet sekä kohdennetun ja asiantuntevan palvelun kriittisten tietokantojenne turvaksi joilla tulevat vaatimukset täyttyvät. Järjestelmät tuottavat automaattisesti myös nk. Compliance raportoinnin.

Selvitämme tilanteenne, implementoimme tarvittavat ratkaisut ja ylläpidämme niitä. Halutessanne operoimme ratkaisua puolestanne, jolloin myös Separation of Duties – vaatimus täyttyy.

Protect the data, forget the perimeter

Kris McConkey, Partner, PwC

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin 8.12.2020!

Webinaarissa käsitellään eri tietokantateknologien tietoturvaa (esim. Oracle, SQL Server, PostgreSQL, MySQL/Mariadb, DB2 ja MongoDB) niin uusien ympäristöjen perustamisen kuin jo olemassaolevien ympäristöjen parantamisen näkökulmasta.

Tietoturva on laaja kokonaisuus ja lähtee aina ihmisestä. Menetelmämme suojata data tiedon alkulähteillä tarkoittaa, että voimme minimoida tietoon kohdistuvat uhat. Muun muassa työntekijöiden henkilö- ja palkkatiedot, asiakastiedot, maksujärjestelmien kautta kulkevat pankki- ja luottokorttitiedot ja potilastiedot ovat sensitiividataa ja ne pitää suojata sekä ulkopuolisilta, että sisäisiltä uhkatekijöiltä. Yhtälailla tuote- ja tuotantotiedot ovat monen yrityksen elinehto. Tietojärjestelmien ja datan suojaaminen on toteutettavissa kaiken kokoisiin organisaatioihin.


Jätä yhteydenottopyyntö

    Nimesi

    Sähköpostiosoitteesi

    Aihe

    Viesti

    Captcha captcha