Kutsu: Arrow IoT Summit 19.5.2016

TIETOA TAPAHTUMASTA

Tapahtumassa kartoitat koko IoT-ekosysteemin kerralla. Saat ideoita toiminnan kehittämiseen, voit verkostoitua eri IoT-toimijoiden kanssa ja vaihtaa ajatuksia niin Suomen kuin maailmanlaajuisella tasolla. Kuulet esimerkiksi langattoman tiedonsiirron eri vaihtoehdoista ja tietoturvavaatimuksista.

Advancen COO Pasi Parkkonen puhuu tapahtumassa klo 11:10-11:40 otsikolla “Tiedon suojaaminen ja hallinta IoT-hankkeissa”. Tervetuloa mukaan!

KOKO IOT-EKOSYSTEEMI SAMAN KATON ALLA

Ilmoittaudu nyt ja varmista osallistumisesi yhteen vuoden merkittävimmistä tapahtumista liiketoimintasi kannalta. Tule osaksi ekosysteemiä, joka kokoaa yhteen seminaareja, kiinnostavia puhujia ja guruja sekä yli 40 alan toimijaa.

Arrow IoT Summit tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua uusimpiin teknologioihin, innovatiivisimpiin ratkaisuihin sekä Suomen kovimpiin IoT-osaajiin torstaina 19.5.2016 Rantasipi Airport Congress Centerissä, Vantaalla – veloituksetta ilmoittautuneille.

IOT (INTERNET OF THINGS) ON LIIKETOIMINNAN NYKYPÄIVÄÄ JA TULEVAISUUTTA

Tapahtuma soveltuu kaikille päättäjistä, kehitystoiminnan johtajiin, tuotekehittäjiin ja asiantuntijoihin. Saat kattavan kokonaiskuvan ja arvokkaita kontakteja.

Mitä? Arrow IoT Summit
Missä? Rantasipi Airport Congress Center, Vantaa
Milloin?  to 19.5.2016 klo 8-22
€? Tapahtuma on ilmainen

About Matias Löfman