Tietoturva tietokannoissa – Toimitusjohtaja Timo Peltonen vierailee Ficolon blogissa

IBM_Finlandiatalo_Timo_Demo_Street_tasot_säädetty

“Jokseenkin kaikki keskeiset IT-tietoturvan asiantuntijatahot toistelevat nykyisin yritys- ja tietohallintojohdolle sanontaa ”älkää puhuko, jos teille murtaudutaan, vaan kun teille murtaudutaan”. Tietojärjestelmiin kohdistuva laiton ja ilkivaltainen toiminta on saavuttanut jo sellaiset mittasuhteet, että monet perinteisemmät rikollisuuden muodot ovat jäämässä kauas jälkeen. Taloudellisissa vahingoissa puhutaan sadoista miljardeista euroista vuosittain. Lisäksi välilliset vahingot ovat usein niin mittavia, ettei niistä rahallakaan selvitä.”

Näillä sanoilla toimitusjohtaja Timo Peltonen avaa vieraskirjoituksen yhteistyökumppanimme Ficolon blogissa. Lue koko juttu täällä: http://www.ficolo.com/blog/posts/tietoturva-tietokannoissa

About Matias Löfman