Oracle Day 31.10.2017

Laita päiväys kalenteriisi ja ilmoittaudu nyt vuoden 2017 Oracle Day – tapahtumaan 31. lokakuuta Helsingissä! Oracle Day 2017 alkaa klo 12.30 ja tapahtumassa on luvassa jälleen inspiroivia, innovatiivisia asiakaspuheenvuoroja ja menestystarinoita koko iltapäivä. Samalla saat selville, kuinka voit edistää, uudistaa ja nykyaikaistaa liiketoimintaasi digiaikana.

Juontajana toimii päivän aikana viihdyttäjä, kirjailija, kanadanranskalainen moniosaaja André Noël Chaker

Tapahtuman asiakaspuheenvuoroissa Suomen johtava digitalisaation edelläkävijä OP Ryhmä tulee kertomaan kuinka heidän liiketoimintaa transformoidaan uusien palveluiden avulla. Atea: n Hanna Vesenterä kertoo datapohjaisesta markkinoinnista: Hannan henkilökohtainen missio on uuden teknologian ja asiakasdatan hyödyntäminen digitaalisessa myynnissä ja markkinoinnissa sekä digitalisaation konkretisoiminen organisaatioiden onnistumistarinoissa. Asiantuntijaorganisaatio Istekki, toimitusjohtaja Jukka Markkanen, kertoo myös miksi on päättänyt tuottaa sote-palveluja Oracle- pilvestä.

Oraclen demo- ja kumppanialueella voit tutustua Advancen demoon testidatan anonymisoinnista ja jakelusta pilveen.

Tapahtuman aikana kuulet myös tuoreimmat uutiset ja julkistukset Oracle Open Worldistä!

Tilaisuus päättyy yhteiseen verkostoitumistilaisuuteen kumppani- ja demo-alueella jossa voit tavata Oraclen asiantuntijoita, asiakkaita ja Advancen edustajia.

Oheisohjelmaa:

Oracle Systems tapahtuma aamupäivällä klo 9.00-11.30

Oracle Dayn yhteydessä aamupäivällä järjestettävässä Oracle Systems -tapahtumassa voit kuulla viimeisimmät uutiset Oraclen laitteistoratkaisuista,joiden avulla pystyt optimoimaan Oracle-tietokantojen ja -sovellusten käytön tehokkuuden ja kustannukset. Varaa paikkasi Oracle Day – ilmoittautumisen yhteydessä!

Oracle Analytiikka ja Big Data -tapahtuma aamupäivällä klo 09.00-11.30

Kuulet viimeisimmät päivitykset Oracle OpenWorldista Analytiikkaan ja Big Dataan liittyenja monista muista kiinnostavista innovaatioista mm Machine Learning, Analytics in the Cloud, Logical Data Warehouse.

Rekisteröidy tästä!

About Matias Löfman