Maksuton webinaari 8.12.2020 klo 09:00-10:00: Tietokantojen tietoturvan nykytilan selvittäminen ja tilanteen parantaminen

Webinaarissa käsitellään eri tietokantateknologien tietoturvaa (esim. Oracle, SQL Server, PostgreSQL, MySQL/Mariadb, DB2 ja MongoDB) niin uusien ympäristöjen perustamisen kuin jo olemassaolevien ympäristöjen parantamisen näkökulmasta.

Koveta tietokantasi seuraavien parhaiden käytäntöjen mukaisesti

Tietokantaan tallennetaan jo määritelmän mukaisesti tietoja ja täten ne ovat houkuttava kohde rikollisille ja siksi tietokantojen turvallisuus on elintärkeää yrityksille. Yritystietokantasi sisältää tietoja, joita rikolliset pystyvät hyödyntämään monella tapaa niin identiteettien, käyttöoikeustietojen, taloudellisten tietojen ja yrityssalaisuuksien varastamiseen.

Webinaarissa käymme läpi parhaita käytäntöjä joita hyödyntämällä voit kovettaa tietokantasi ja näin ollen pitää yrityksen tieto-omaisuuden ja täten elinkelpoisuuden turvassa. Näiden turvatoimien toteuttaminen auttaa estämään tietojen katoamisen, vuotamisen tai luvattoman pääsyn tietokantoihisi. Olemme jakaneet keinot eri osa-alueesiin kattaen infrastruktuurin, järjestelmien hallinnoinnin ja prosessit.

Lue lisää ja ilmoittaudu täältä: Ilmoittaudu mukaan!

About Matias Löfman